(Poistunut julkaisusta)

Palvelutuotannon valmentaja Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Opset tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla eri liiketoimintojen käyttöön laadukkaita ja kustannustehokkaita palveluita. Toimimme 8 paikkakunnalla Suomessa ja Opsetin noin 1200 toimistopalveluiden ammattilaista työskentelevät mm. puhelinpalvelu-, digitointi-, hallinto- ja talouspalvelutehtävissä sekä henkilöstövuokrauspalveluissa. Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.


Haemme Helsinkiin Back Office – tehtävissä työskentelevien tiimien valmentajaa. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


Tehtävässä valmennat aktiivisesti arjessa, toimit esimiesten oikeana kätenä ja tuet henkilöiden kehittymistä kohti laadukasta ja tuloksellista palvelutuotantoa. Sinulla on kokemusta ja näyttöä menestyksekkäistä valmennusmenetelmistä. Olet tuloshakuinen ja haluat omalla työlläsi varmistaa yhteisten tavoitteiden saavuttamisen.


Edellytämme yhteistyötaitoja, paineensietokykyä, joustavuutta sekä hyviä valmentamisen valmiuksia. Sinulla on positiivista asennetta, ja osaat huomioida moninaisen henkilöstön tarpeet ja mukautua niihin onnistuneesti.


Tiedät, miten tukea henkilöstöä muutoksessa. Innostut onnistumisista ja kykenet valjastamaan oman osaamisesi muiden tueksi. Tunnistat talentit ja motivoit ihmisiä kehittämään osaamistaan. Kannustat löytämään parhaat käytännöt kaikkien hyödynnettäväksi. Palvelutuotantoprosessien tuntemus on sinulle eduksi.


Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän muuttuvan työyhteisön valmentajana sekä mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen. Onnistumisessasi sinua tukevat yhtiön tukitoiminnot sekä osaava ja innostunut Opsetin esimiestiimi.


Hae paikkaa jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin 20.2.2018 mennessä.

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29854&jc=1


Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikoordinaattori Tia Lahtinen p. 040 682 0733 arkisin klo 12-14, tai sähköpostitse opset.rekrytointi@op.fi