(Poistunut julkaisusta)

Palvelutuotannon rakentaja
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2018

Etsimme Digialle teknisesti orientoitunutta palvelutuotannon rakentajaa Helsinkiin, Tampereelle, Jyväskylään tai Raumalle.

Palveluntuotannon rakentajana toimit teknisen projektipäällikön roolissa Digian sisäisissä ja asiakastoimituksiin liittyvissä pienehköissä IT-infrahankkeissa vastaten niiden läpiviennistä. Roolisi on seurata projektien etenemistä mutta olla itsekin toteuttajan sulka hatussa. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluu Digian palvelutuotannon komponenttien kehittäminen.

Sinulla on kokemusta asiakaslähtöisestä projekti- tai palvelujohtamisesta IT-alalla ja taustaa ainakin pienempien infraprojektien vetämisestä. Jos sinulla on kokemusta ketteristä menetelmistä ja DevOpsista, tämä katsotaan eduksi. Olet teknisellä infrataustalla varustettu eli ymmärrät verkoista, palvelimista ja järjestelmistä alusta- ja arkkitehtuuritasolla. Tämän lisäksi toivomme, että sinulla on

  • näkemystä siitä, miten asioita tehdään määrämuotoisesti. Käytännössä esim. miten huolehditaan ison palvelinmäärän tietoturvapäivitykset keskitetysti ja aikataulutetusti läpi vuoden tai huolehditaan siitä, että sertifikaattien hankkiminen ja uusiminen toimii sujuvasti
  • kokemusta julkisista pilvialustoista
  • tuntemusta erilaisista autentikointiratkaisuista tai ainakin olet kiinnostunut oppimaan niistä

Digialla saat olla oma itsesi ja vapauden toimia sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Tulet takuulla oppimaan uutta, kehittymään ja syventämään osaamistasi, kun tukenasi eivät ole ainoastaan projektijohtamisen asiantuntijat vaan eri toimialojen monipuolinen syväosaaminen. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Tässäkin roolissa sinun on mahdollista ottaa tiiminvetovastuuta, mikäli itse haluat. Timanttisen ammattitaidon lisäksi meillä parasta on mahtavat, auttavaiset työkaverit ja hyvä meininki, ja viihdymmekin toistemme seurassa myös monenlaisten tapahtumien ja harrastusten merkeissä.

Hakuaika päättyy 14.10.2018. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Lauri Laukkarinen vastailee niihin mielellään, p. 050 3880 800 tai lauri.laukkarinen (at) digia.com.