(Poistunut julkaisusta)

Palvelutorimyyjiä syksyn sesonkiin
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Haemme PALVELUTORIMYYJIÄ kevään sesonkiin työskentelemään eri asiakasyrityksissämme pääkaupunkiseudulla. Syksyn sesongissa on tarjolla pidempiä pestejä kampanjoissa sekä vuoroja myös keikkaluontoisesti. Tässä työssä saat panna persoonasi paraatipaikalle ja teet myyntityötä ihmisenä ihmiselle: suosittelet tuotteita, hehkut lämminhenkistä huumoria ja hyvää meininkiä.

Palvelutorilla työskentelet ihmisläheisessä myyntityössä ruokatuotteiden asiantuntijana. Arvostamme tuotetietoutta ja aiempaa kokemusta lihan ja kalan käsittelystä, mutta se ei ole ehdoton edellytys – tärkeintä on aito kiinnostus myyntiä, asiakaspalvelua ja tietenkin ruoanlaittoa kohtaan! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden perehdytykseen, jolloin pääset oppimaan ja kehittymään todelliseksi palvelutorin mestariksi.

Arvostamme kykyä oma-aloitteiseen, reippaaseen asiakaspalveluun: paitsi että leikkaat ja paketoit herkulliset kalafileet ja mehevät pihvilihat, myös suosittelet asiakkaille aktiivisesti parhaita vaihtoehtoja ja annat heille uusia ideoita ruoan valmistukseen. Tarvitset työssä hygieniapassia ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Käy jättämässä työhakemuksesi jo tänään, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!