Palvelutorimyyjiä Prisma Triplaan
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haemme PALVELUTORIMYYJIÄ erityisesti syksyn ja joulun vilkkaaseen sesonkiin työskentelemään keikkaluontoisesti Prisma Triplan ruokatorille! Syksyllä 2019 avatussa Prisma Triplassa pääset kirjaimellisesti uunituoreen ruokatorin herkullisten tuoretuotteiden myyjäksi ja asiantuntijaksi. Prisma Tripla sijaitsee Helsingin Pasilassa keskeisellä paikalla, julkisen liikenteen ja palvelujen sydämessä.

Tässä työssä saat panna persoonasi paraatipaikalle ja teet myyntityötä ihmisenä ihmiselle: suosittelet tuotteita, hehkut lämminhenkistä huumoria ja hyvää meininkiä.

Ruokatorilla työskentelet ihmisläheisessä myyntityössä ruokatuotteiden asiantuntijana. Arvostamme tuotetietoutta ja aiempaa kokemusta esimerkiksi lihan ja kalan käsittelystä, mutta se ei ole ehdoton edellytys – meille kaikkein tärkeintä on aito kiinnostus asiakaspalvelua ja tietenkin ruoanlaittoa kohtaan! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtäviin, jolloin pääset oppimaan ja kehittymään todelliseksi ruokatorin mestariksi.

Arvostamme kykyä oma-aloitteiseen, reippaaseen asiakaspalveluun: paitsi että leikkaat ja paketoit herkulliset kalafileet ja mehevät pihvilihat, myös suosittelet asiakkaille aktiivisesti parhaita vaihtoehtoja ja annat heille uusia ideoita ruoan valmistukseen. Tarvitset työssä hygieniapassia ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Ohjaamme myös hygieniapassin hankkimisessa, mikäli sinulla ei sitä vielä ole.

Sinulla on mahdollisuus keikkailla myös muissa asiakasyrityksissämme pääkaupunkiseudulla, joten töitä riittää niitä halutessasi!

Joten älä odota turhia, vaan käy jättämässä työhakemuksesi jo tänään, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot