(Poistunut julkaisusta)

Palvelutorimyyjiä keikkatyöhön Joensuuhun
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Asiakaspalveluhenkinen, sosiaalinen, hymy herkässä ja palvelutorin työkokemusta jo olemassa?
Haluatko työskennellä joustavasti, sovittaen työskentelyn muuhun elämään sopivaksi?
Olisiko aika aloittaa uusi TYÖsuhde?

Tarjoamme keikkaluontoisia töitä sekä pidempiaikaisia työmahdollisuuksia päivittäistavarakaupan alalla Joensuussa ja lähialueilla.

Työskentely: Työvuorot perustuvat asiakasyritystemme tilauksiin, joten vuoroja voi olla keikkaluontoisesti, kokoaikaisesti, satunnaisesti tai asiakkaasta riippuen myös säännöllisesti vaikka joka viikko. Työvuorot toteutuvat pääasiassa arkisin, mutta välillä vuoroja on tarjolla myös viikonloppuisin.

Työtehtävät ovat pääasiassa palvelutorilla työskentelyä eli asiakaspalvelua, tuotteiden myyntiä & esillelaittoa ja paistoa sekä mahdollisesti tuotteiden hyllytystä.

Sinä: Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta päivittäistavarakaupan palvelutorin työtehtävistä: työskentelet asiakaslähtöisesti, osaat käsitellä tuoreita raaka-aineita oikein ja sinulta löytyy hygieniapassi. Mikäli sinulta löytyy kokemusta myös muista päivittäistavarakaupan tehtävistä, se katsotaan eduksi ja laajentaa sinulle tarjottavia työmahdollisuuksia.

Sijainti: Työvuorot sijoittuvat pääasiassa Joensuun keskustaan ja lähialueille, n. 8 km säteellä.Auton käyttömahdollisuus laajentaa tarjottavien työvuorojen aluetta myös Joensuun ulkopuolelle.

Palkkaus: Kaupan alan työehtosopimuksen mukaan

Työn aloitus: sopimuksen mukaan joustavasti

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan, kesätyöt mukaan lukien.

Laitapas hakemusta tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja saat Baronalta Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848/johanna.karjunen@barona.fi (arkisin klo 9-15)

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi