(Poistunut julkaisusta)

Palvelutorimyyjiä joulun sesonkiin Pääkaupunkiseudulle
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Oletko erityisen kiinnostunut ruuanlaitosta tai kenties intohimoinen juusto-asiantuntija? Siinä tapauksessa jatka lukemista! Haemme PALVELUTORIMYYJIÄ erityisesti joulun vilkkaaseen sesonkiin työskentelemään keikkaluontoisesti HOK-Elannon toimipisteisiin pääkaupunkiseudulle!

Tässä työssä saat panna persoonasi paraatipaikalle ja teet myyntityötä ihmisenä ihmiselle: suosittelet tuotteita, hehkut lämminhenkistä huumoria ja hyvää meininkiä.

Ruokatorilla työskentelet ihmisläheisessä myyntityössä ruokatuotteiden asiantuntijana. Arvostamme tuotetietoutta ja aiempaa kokemusta esimerkiksi juuston tai lihan ja kalan käsittelystä, mutta se ei ole ehdoton edellytys – meille kaikkein tärkeintä on aito kiinnostus asiakaspalvelua ja tietenkin ruoanlaittoa kohtaan! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtäviin, jolloin pääset oppimaan ja kehittymään todelliseksi ruokatorin mestariksi.

Arvostamme kykyä oma-aloitteiseen, reippaaseen asiakaspalveluun: paitsi että leikkaat ja paketoit herkulliset kalafileet ja mehevät pihvilihat, myös suosittelet asiakkaille aktiivisesti parhaita vaihtoehtoja ja annat heille uusia ideoita ruoan valmistukseen. Tarvitset työssä hygieniapassia ja ohjaamme myös hygieniapassin hankkimisessa, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Edellytyksenä on 18-vuoden ikä ja sujuva suomen kielen taito.

Sinulla on mahdollisuus keikkailla eri toimipisteissä pääkaupunkiseudulla, kuten Prismoissa sekä Food Market Herkuissa, joten töitä riittää niitä halutessasi! Tarjolla on myös määräaikaisia työsuhteita joulun ajalle.

Joten älä odota turhia, vaan käy jättämässä työhakemuksesi jo tänään, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!