(Poistunut julkaisusta)

Palvelutorimyyjä
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Haemme asiakkaallemme motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä palvelutiskimyyjää keikkatyöhön Porvoon alueelle!

Hallitsetko arjen kurmeen? Ratkaisetko ilolla asiakkaidesi päivittäiset ruokahaasteet, ja myyt heille siinä samassa vielä loppuviikon herkut sekä helpot juhlatarjoilut tuleviin perhejuhliin.

Sinut me haluamme töihin Apetit Palvelutorille!

HENKILÖKOHTAISTA ASIAKASPALVELUA HUIPPUTUOTTEIDEN PARISSA

Apetit palvelee ympäri Suomea shop-in-shop -periaatteella toimivissa palvelumyyntipisteissä. Sloganimme kuuluu "Aina voi syödä hyvin". Ei ole sellaista tilannetta, johon palvelumyynnistä ei löytyisi ruokaratkaisua. Olemme valinneet tuotesortimenttiimme vastuullisilta toimittajilta hankittavia herkullisia, laadukkaita ja houkuttelevia tuotteita, jotka soveltuvat niin lounasevääksi ja kotiin sekä viikonlopun herkutteluun. Painotamme esillepanossa ajankohtaisuutta. Erityisosaamisalueitamme ovat kalat sekä muut meren herkut, tuore liha, herkulliset salaatit, maistuvat valmisruuat sekä lämpimät grillituotteet.

Keskustelemme palvelutiskillä asiakaspalvelun ohessa ruuasta, ruokaratkaisuista ja makumieltymyksistä sekä pohdimme vaihtoehtoja asiakkaan erilaisiin syömistarpeisiin ja -tilanteisiin. Henkilökohtainen, keskusteleva palvelu tuo hymyn huulille. Palvelutorilla olemme ylpeitä tuotteista ja omasta osaamisestamme.

Työvuorot ajoittuvat aamukuuden ja iltakymmenen väliin.

Mahdollisuus tehdä tunteja 0-40h/vko !

Hae tiimiin, ja tule viihtymään vaihtelevassa asiakaspalvelutyössä!