(Poistunut julkaisusta)

Palvelutorimyyjä - jouluherkkujen asiantuntija
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2018

Joulun herkkupöydät kutsuvat aivan kohta! Jos rakastat asiakaspalvelua ja annat arvoa hyvälle ruoalle, voit olla kohta mukana luomassa loppuvuoden unohtumattomimpia ruokaelämyksiä Apetitin palvelutoreilla. Haemme useampia PALVELUTORIMYYJIÄ joustavaan keikkaluonteiseen työhön eri puolille pääkaupunkiseutua.

Palvelutorilla työskentelet ihmisläheisessä myyntityössä ruokatuotteiden asiantuntijana. Olet osaltasi mukana varmistamassa asiakkaalle onnistuneen joulun. Arvostamme tuotetietoutta ja aiempaa kokemusta, mutta se ei ole ehdoton edellytys – kauttamme myös uudet tulokkaat pääsevät kouluttautumaan ruokatuotteiden asiantuntijaksi. Tärkeintä on aito kiinnostus myyntiä, asiakaspalvelua ja tietenkin ruoanlaittoa kohtaan! Lisäksi toivomme sinulta kauppiasasennetta ja kykyä oma-aloitteiseen, reippaaseen työskentelyyn: paitsi että leikkaat ja paketoit herkulliset kalafileet ja mehevät pihvilihat, myös suosittelet asiakkaille aktiivisesti joulupöydän parhaita vaihtoehtoja ja annat heille uusia ideoita ruoan valmistukseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään todelliseksi palvelutorin mestariksi. Joulunaluskaudella töitä on tarjolla runsaasti useissa eri toimipisteissä ympäri pääkaupunkiseutua. Keikkailijana voit itse valita sinulle soveltuvat vuorot. Töitä meillä riittää myös vuoden vaihteen jälkeen, joten olethan käytettävissä joulusesongin ulkopuolellakin.

Palvelutorityöskentelyssä tarvitset hygieniapassin ja salmonellatodistuksen. Älä kuitenkaan jätä hakematta, vaikka sinulla ei niitä vielä olisikaan. Ehdit hankkimaan ne valintaprosessin jälkeenkin. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tekemistäsi vuoroista saat hyvän mielen lisäksi palkkaa kaupan TESin mukaisesti.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, tai lähetä hakemuksesi vaikka heti oheisen linkin kautta! Tip tap!

Edellytykset työnsaannille: täysi-ikäisyys, suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: hygieniapassi, salmonellatodistus