(Poistunut julkaisusta)

Palvelutoiminnan johtaja
SOS-Lapsikylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Haemme SOS-lapsikyläsäätiöön uuteen perustettavaan tehtävään

PALVELUTOIMINNAN JOHTAJAA

Vastaat säätiön palveluliiketoiminnan johtamisesta, kannattavuudesta ja uusien palvelujen toimeenpanosta. Tehtäväsi sisältää asiakasmyyntiä valtakunnallisesti. Olet säätiön johtoryhmän jäsen. Toimit säätiön toimipistejohtajien esimiehenä. Rakennat pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita ja kumppanuuksia palveluyksiköiden sijantikuntiin ja muihin kuntiin. Tehtäviisi kuuluu myös uusien palveluyksiköiden avaaminen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä vastaavanlaisista kuntamyynti- ja myynnin johtotehtävistä sekä strategista ajattelua, kokonaisuuksien hallintaa ja visiointikykyä sekä hyviä neuvottelu- ja henkilöjohtamisvalmiuksia. Omaat lastensuojelun osaamista ja työkokemusta. Muihin sosiaalihuollon palveluihin liittyvä työkokemus sekä julkisen sektorin ostoprosessien tuntemus katsotaan eduksi. Sosiaalihuollon osaamisen lisäksi arvostamme kaupallista koulutusta ja näkemystä ja osaamista palvelujen tuotteistamisesta ja hinnoittelusta. Odotamme uudelta johtajalta myös muutosjohtamiskykyä, taitoja kehittää säätiön palvelutoiminnan käytäntöjä toimintaympäristön vaatimusten mukaisesti sekä sitoutumista säätiön arvopohjaisten lastensuojelupalvelujen kehittämiseen yhdessä sitoutuneen henkilökunnan kanssa.

Alueenasi on koko Suomi, joten tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta. Oma auto on välttämätön.

Hakuun liittyvät haastattelut pidetään 9.4.2020

Lisätietoja tehtävästä antavat SOS-lapsikyläsäätiön toimitusjohtaja Mikaela Westergård pe 27.3 klo 13.00 – 14.30 ja ke 1.4 klo 09.00 – 10.00, p. 044 761 4157 sekä konsulttijohtaja Kari Sorvari / Eezy Personnel, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.4.2020 mennessä Eezy Personnelin sivuilta (www.eezy.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.

Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi 

ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.