Palvelutiskityöntekijäkoulutus(palkallinen), Food Market Herkku, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020
Kiinnostaisiko sinua uudet uratuulet asiakaspalvelutyössä?
Voit olla kokenut asiakaspalvelualan ammattilainen tai vasta uraasi aloitteleva uusi tähti, mutta kaipaat työhösi mukavia asiakaskohtaamisia ja pääset ratkaisemaan monen suomalaisen suurinta ongelmaa: mitä tänään syötäisiin?

Etsimme nyt niitä kuuluisia hyviä tyyppejä, joista olemme valmiita kouluttamaan yhdessä Food Market Herkun kanssa Suomen kovimpia palvelutiskityöntekijöitä.
Palvelutiskityöntekijöiden työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelun ja myynnin lisäksi tuotteiden esille laitto ja tuote-esittelyt tiskillä, tällöin pääsee myös antamaan ruoanvalmistukseen ja resepteihin liittyviä vinkkejä asiakkaille.

Työn alkuun käyt kattavan kahden päivän palkallisen koulutuksen, jossa sinulle tulevat tutuiksi lihan ja kalan käsittely, perehdyt tuotetuntemukseen sekä tuotteiden esille laittoon. Tehokkaan koulutuksen jälkeen tuemme sinun jatkuvaa oppimista työsuhteen aikana. Koulutuksen jälkeen tarjoamme sinulle 6 kuukauden määräaikaisen työsuhteen 20h/viikkotyötunneilla. Määräaikaisuuden jälkeen työn jatkosta on mahdollista keskustella.

Työ on vuorotyötä ja työvuorot tulevat sijoittumaan Food Market Herkun myymälöiden aukioloaikojen mukaisesti, kuitenkin loppuviikkoon painottuen. Työsuhteessa noudatetaan kaupan alan TES palkkausta. Koulutukset alkavat viikolla 14.


Edellytämme sinulta

Reipasta ja innostunutta asennetta
Ystävällistä ja iloista meininkiä
Halua sitoutua koulutukseen ja sen jälkeiseen työsuhteeseen
Mahdollisuutta työskennellä 20h/viikko eri työvuoroissa, kuitenkin painottuen torstai-lauantai akselille


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden helposti kouluttautua ja rakentaa itselle uusi ura
Palkallisen koulutuksen, jonka jälkeen voit tehdä työtä oman käytettävyytesi mukaan
Hyvät ja mielenkiintoiset asiakasyritykset
StaffSPECIAL-henkilöstöedut


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastattelun muodossa.


Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000 || +358 4578817010
henriina.nykanen@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot