(Poistunut julkaisusta)

Palvelutiskityöntekijä
Osuuskauppa Keula

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Sinä asiakaspalvelusta ja myynnistä innostuva reipasotteinen tekijä, etsitkö töitä? Oletko mahdollisesti intohimoinen ruuanlaittaja ja kiinnostunut oppimaan lisää myynnin ohella? Etsimme Rauman Prismaan palvelutiskityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen

Palvelutiskityöntekijänä teet myyntityötä ihmisenä ihmiselle: suosittelet ruokatuotteita, hehkut huumoria ja pirteää otetta. Hakemamme työntekijä on rohkea persoona, joka uskaltaa lähestyä asiakkaita. Tärkeää on aito kiinnostus myyntiä, asiakaspalvelua ja tietenkin ruoanlaittoa kohtaan.

Toivomme sinulta kokemusta lihan- ja kalan leikkaamisesta sekä käsittelystä. Aikaisempi kokemus palvelutiskillä työskentelystä katsotaan eduksi. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla vielä alan ammattilainen, sillä työhön perehdytetään. Työssäsi ylläpidät palvelutiskiä rakentamalla ja täydentämällä sitä, suosittelet asiakkaille parhaita vaihtoehtoja ja annat heille uusia ideoita ruoan valmistukseen.

Palvelutiskityöntekijänä tarvitset hygieniapassin. Töitä on 30 tuntia viikossa ja työajat sijoittuvat aamusta iltaan.

Käy jättämässä työhakemuksesi alla olevan linkin kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.