Palvelutiskityöntekijä (kesätyö), K-Citymarket Tammisto
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2021
Onko laadukas ruoka intohimosi? Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa?

Etsimme asiakaspalvelulähtöistä ja myynnillistä

PALVELUTISKIMYYJÄÄ

asiakkaallemme K-Citymarket Tammistoon liha-kala-palvelutiskille kesän ajaksi.

Palvelutiskityöntekijän tehtäviin kuuluvat monipuolisesti asiakaspalvelu ja myyntityö, sekä lihan ja kalan käsittely ja leikkaus. Palvelutiskimyyjänä olet omalta osaltasi vastuussa sujuvan ja onnistuneen palvelukokemuksen luomisesta, ja ymmärrät mitä hyvän asiakaspalvelijan perusominaisuuksiin kuuluu. Hakemaltamme tekijältä edellytämme aikaisempaa kokemusta lihan ja kalan käsittelystä, sekä aikaisempi kokemus palvelutiskiltä tai keittiö/elintarviketyöstä on eduksi. Tärkeää on, että tehtävään valitulla henkilöllä on aitoa halua palvella asiakkaita.

Työ alkaa kesäkuun alussa ja jatkuu vähintään elokuun loppuun, mahdollisesti syyskuun puolelle. Työtunteja on tarjolla kesän ajaksi noin 30-37,5h/vko. Työssä on myös mahdollisuus jatkaa osa-aikaisena syksyllä. Palvelutiski K-Citymarket Tammistossa on avoinna arkisin 8-21, lauantaisin 8-19 ja sunnuntaisin 10-18, joten työvuorot tulevat sijoittumaan näille ajoille. Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti, jolloin palkkasi olisi 11,86-13,51€/h riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta ja koulutuksestasi. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.

K-Citymarket Tammistossa pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Iloista palvelumieltä sekä kykyä ja halua tarjota asiakkaalle hyvää palvelua
Sitoutumista työhön mainitulle ajalle ja työtunteihin
Aiempaa kokemusta lihan ja kalan käsittelystä
Vähintään 18-vuoden ikää
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen työn vilkkaassa ja vauhdilla kehittyvässä myymälässä
Mahdollisuuden kehittyä osaavaksi palvelutiskimyyjäksi
Kaupan alan TES:n mukaisen palkan
Osaavan ja innostavan tiimin tuen


Arvostamme

Aikaisempaa palvelutiski kokemusta
Keittiöalan koulutusta


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Huomioithan, että henkilövalintoja tehdään jo ennen hakuajan sulkeutumista.

Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Jenniina Henriksson
Rekrytoinnin moniosaaja
jenniina.henriksson@staffpoint.fi
Staffpoint-konserni


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot