(Poistunut julkaisusta)

Palvelutiskisiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

 

Etsitkö itsenäistä sisätyötä, jossa myös asiakaspalvelutaitosi saavat näyttöä? Ovatko tehokkuus ja tarkkuus vahvuuksiasi? 

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, on tämä työ kuin tehty sinulle! Etsimme nimittäin reippaalla asenteella varustettuja 

 

PALVELUTISKISIIVOOJAA

  

osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle. Työtä on tarjolla ma-la klo 18-23. Työtä tehdään parin kanssa, joten odotamme sinulta hyviä tiimityötaitoja. Työstä kannetaan vastuu yhdessä ja työ on fyysisesti kuormittavaa sekä kiireistä, joten nopeat hoksottimet ja suunnitelmallisuus on plussaa. Työhön kuuluu pienenä osana myös kylmiöiden ja muiden tilojen siivousta.

 

Tässä tehtävässä hakijalta ei vaadita aikaisempaa siivouskokemusta tai koulutusta, vaan ennen kaikkea toivomme rautaista työskentelyotetta sekä halua kehittyä. Asiakaspalveluhenkisyys on valttikorttisi! Odotamme hakijalta myös erityistä tarkkuutta, luotettavuutta sekä itseohjautuneisuutta.

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko hakemamme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikat kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä aikaile, vaan ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!