(Poistunut julkaisusta)

Palvelutiskin vastaava, K-Supermarket Okeroinen, Lahti
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019
Palvelutiskin vastaava, K-Supermarket Okeroinen, Lahti (37,5h/vko)

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan erilaisia tehtäviä useista päivittäistavara-, rauta- ja autokaupoistamme.

Haluamme innostuneen palvelutiskin vastaavan huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Supermarket Okeroisessa ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa vain muutaman kilometrin päässä Lahden keskustasta. Kokemus palvelutiskityöstä sekä lihan ja kalankäsittelytaito ovat edellytykset työssä menestymiselle.

Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus, alkaen toukokuussa. Töitä on mahdollisuus tehdä täydet 37,5h/vko tai vaihtoehtoisesti 30h/vko, mikäli tämä sopii paremmin aikatauluihisi. Työsopimus on aluksi 9kk:n määräaikaisuus, mutta työ voi jatkua myös tämän jälkeen. Työsopimus tehdään StaffPointin kanssa.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

- Aiempaa työkokemusta palvelutiskiltä, mielellään esimiestehtävistä
- Lihan ja kalankäsittelytaitoa
- Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
- Mahdollisuutta työskennellä myymälän aukioloaikojen mukaan kaikkina viikonpäivinä
- Hygieniapassia sekä vähintään 18 vuoden ikää


Tarjoamme sinulle

- Monipuolisen ja vastuullisen työn K-Supermarketin palvelutiskillä sekä mainiot työkaverit ja koko työyhteisön tuen
- StaffSPECIAL henkilöstöedut


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Tommi Hautamäki
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
p. 020 7206 358
tommi.hautamaki@staffpoint.fi