(Poistunut julkaisusta)

Palvelutiskin kuninkaita ja kuningattaria, Food Market Herkku, pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019
Herkkukeitaan kuningas tai kuningatar! Haluatko ruokkia koko valtakuntasi? Kansalaiset odottavat maukkaita makuelämyksiä, joita juuri sinä tarjoilet palvelutiskin laajasta valikoimasta. Jotkut metsästävät koko elämänsä, jotkut hakevat HERKKUnsa palvelutiskiltä. Miksi mennä merta edemmäs kalaan, varmista hallitsijan paikkasi jo tänään!

Food Market Herkku on Suomen ensimmäinen Food Market, ruokakeidas, jossa hyvää ruokaa ja puhtaita raaka-aineita rakastetaan. Herkun inspiraationa toimi suurkaupunkien kauppahallit, katuruoka ja uusimmat ruokatrendit. Food Market Herkusta löydät valikoimat ja palvelut, joita Suomessa harvemmin näkee.

Kuninkaallisen pesti kestää vähintään seitsemän viikkoa minimissään, mutta sinulla on mahdollisuus olla vallassa myös kuluvan vuoden loppuun asti 15h viikkotuntisopimuksella. Valtakunta sijaitsee Keskustan Food Market Herkussa, sekä tarvittaessa Tapiolassa, jonne saat kuninkaallisen kyydin länsimetrolta. Palkkiosi sekä ruhtinaalliset etusi tarjoaa StaffPoint.


Edellytämme sinulta

Kuninkaallista asiakaspalveluasennetta
Suomen ja englannin kielen taitoa, plussaa on jos Ruotsin herttuatar saa palvelua ruotsiksi
Hygieniapassia ja salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden työskennellä ensiluokkaisten raaka-aineiden parissa, jotka täyttävät vaativatkin makunystyrät ja vievät pahimmankin lihanhimon mennessään
Valtakunnan hovimestarit kollegoiksi
Etuoikeuden ruokkia kansaa valtaistuimelta käsin
StaffSpecial henkilöstöedut


Arvostamme

Innostusta kaviaariin ja muuhun herkkuruokaan
Aiempaa kokemusta monipuolisesta valmisruoka, liha- ja kalatiskityöskentelystä tai ruoka-alan tutkintoa
Ettei hallituskautesi esikuvana ole kuningas Joffrey, vaan tuot mukanasi iloista ja positiivista ilmapiiriä


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Huomioithan, että ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA. Jatkoon valituille henkilöille lähetetään kutsu haastatteluun sähköpostitse. Tarkkailethan myös sähköpostiasi, sillä kutsu saattaa mennä myös sinne.


Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000
henriina.nykanen@staffpoint.fi