(Poistunut julkaisusta)

Palvelutiskimyyjiä
Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018
Haemme asiakasyrityksellemme kahta reipasta, osa-aikaista palvelutiskimyyjää kesälomia sijaistamaan ajalle 11.6-18.8.2018. Viikkotyötuntimäärä on keskimäärin 20-30 h/vko. Työparinasi on aina palvelutiskin ammattilainen, joten aiempi kokemus tehtävästä ei ole välttämätön.

Työtehtäviisi kuuluu palvella asiakkaita ammattitaitoisesti kaupan palvelutiskillä. Olet innostunut ja kiinnostunut ruoanlaitosta, lihoista ja kaloista ja muista raaka-aineista. Hallitset myös erikoisruokavaliot. Arvostamme positiivista asennetta ja halua kehittyä työssä. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Oletko sinä kaupan uusi energinen palvelutiskimyyjä? Täytä hakemus pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Koskela, 044 3700 009, anna.koskela@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan.
Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi