Palvelutiskimyyjiä 20h ja 30h/viikko, Minimani, Rovaniemi
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2021
Oletko aidosti innostunut hyvästä ruoasta ja haluatko antaa asiakkaillemme Rovaniemen parasta palvelua palvelutiskillämme?

Haemme innostunutta PALVELUTISKIMYYJIÄ Minimaniin Rovaniemelle vakituiseen työsuhteeseen. Meillä on tarjolla sekä 20h/ viikko, että 30h/ viikko työsopimukset.

Oletko palvelutiskin ammattilainen TAI onko sinulla intoa oppia kuinka lihaveitsi pysyy kädessä? Etsimme palvelutiskin tiimiin reipasta ja reilua työkaveria, jolta onnistuu kalan ja lihan käsittely, tuotteiden esillepano ja ennen kaikkea sujuva ja aurinkoinen asiakaspalvelu! Asiakkaamme arvostavat palvelutiski myyjää, jolta löytyy vinkkejä ja innostusta arjen ja juhlan menuiden suunnitteluun. Haluamme joukkoomme luotettavan ja työtä pelkäämättömän kaverin, jolta löytyy rohkeutta heittäytyä kaupan monipuolisiin tehtäviin. Arvostamme toki aikaisempaa kokemusta ja koulutusta alalta, mutta olemme valmiita perehdyttämään tehtävään myös aidosti motivoituneen ja innostuneen tekijän ilman aikaisempaa kokemustakin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, työtunteja keskimäärin 20 h/vko tai 30h /vko ja pääset aloittamaan työsi heti kun se sinulle sopii. Työssä noudatamme kaupan alan työehtosopimusta, palkkasi suuruus määräytyy kokemuksesi mukaan 11,38-12,89€/h + lisät. Työsuhteesi muodostuu StaffPointille.


Edellytämme sinulta

Aitoa halua panostaa asiakkaiden parhaaseen mahdolliseen palveluun
Myyntihenkisyyttä
Tiimihenkisyyttä
Hygieniapassia
Hyvää huumorintajua (pakollinen)


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittyä edelleen työssäsi palvelutiskin ammattilaiseksi
Osaavan ja innostavan tiimin tuen
Mukavat työkaverit
Mukavan työympäristön
Hyvät työtunnit ja vakituisen työn


Arvostamme

Aiempaa kokemusta monipuolisesta työskentelystä hyvän ruoan parissa


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Tanja Skog
Rekrytointikonsultti
tanja.skog@staffpoint.fi
045 78816713


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot