Palvelutiskimyyjä
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Haemme asiakkaallemme Lahden keskustaan


Palvelutiskimyyjää

Oletko kokenut käsittelemään lihaa sekä kalaa ja viihdyt ruuanlaiton parissa? Asiakaspalvelijana olet valmis antamaan kaikkesi, jotta asiakas lähtee tiskiltä tyytyväisenä ja osaat antaa tarjoiluehdotuksia myymistäsi tuotteista. Työnkuvaasi kuuluu myös tuotteiden esillepano, joten visuaalisesta silmästä on hyötyä.

Kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi ja hygieniapassi on edellytyksenä työlle. Esimerkiksi kokkitaustasta on hyötyä työssä. Työaikojen suhteen toivomme joustavuutta, jotta pystyt työskentelemään kaupan aukioloaikojen mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.

Jos koet olevasi etevä ruunalaittaja ja asiakaspalvelun ammattilainen, laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä!

Lisätietoja 

anni.vellonen@lisapalvelu.net

puh. arkisin ma-pe klo 10-15

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401445
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti