(Poistunut julkaisusta)

Palvelutiskimyyjä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Oletko Sinä ulospäinsuuntautunut ja oma-aloitteinen asiakaspalvelija, joka nauttii ruokatuotteiden parissa työskentelystä? Etsimme nimittäin asiakkaallemme Lahteen PALVELUTISKIMYYJÄÄ. Voisitko se olla sinä?


Työtehtäviisi tulee kuulumaan erityisesti hyvä asiakaspalvelu, tuotteiden houkutteleva esillepano sekä myynti. Saat työhön hyvän perehdytyksen, mutta sinulla voi olla jo valmiina taito käsitellä lihaa ja kalaa. Kerro hakemuksessasi mitä kaikkea osaatkaan. Toivomme sinulta halua kehittyä asiakkaita palvelevaksi huippumyyjäksi. Työ on ajoittain kiireistä, joten toivottavasti nautit pienestä paineesta ja sytyt tekemisen meiningistä.


Työaikasi tulevat painottumaan iltoihin, mutta olethan valmis työskentelemään kaupan aukioloaikojen mukaan. Sinulla tulee olemaan työtä arviolta 30h/vko. Työ on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä asiakkaamme kirjoille pidempiaikaiseen työsuhteeseen.


Jos kiinnostuit tehtävästä ja innostuit työstä, jossa yhdistyy ruoka ja ihmiset, niin laita ihmeessä hakemus verkkosivujemme kautta. Lisätietoja saat Amikon Tiitulta, p. 050 5133 102, tiitu.ihamaki@amiko.fi