(Poistunut julkaisusta)

Palvelutiskimyyjä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Onko lihan käsittely sinulle tuttua ja haluat työskennellä monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä ruokatuotteiden parissa? Etsimme nimittäin asiakkaallemme Heinolaan PALVELUTISKIMYYJÄÄ. Voisitko se kenties olla sinä?

Jos vastasit kyllä, niin jatka lukemista! Sinun työpäiviisi tulee kuulumaan muun muassa tuotteiden esillepanoa ja myyntiä sekä asiakkaiden palvelua. Jos sinulta löytyy takataskustasi hyviä reseptivinkkejä, niin ethän pidä herkullisia vinkkejä vain itselläsi, vaan kerrot niitä myös asiakkaille. Saat työhön hyvän perehdytyksen, mutta sinulla voi olla valmiina taito käsitellä lihaa ja kalaa.

Sinulta toivomme halua kehittyä asiakkaita palvelevaksi huippumyyjäksi. Työ on ajoittain kiireistä, joten toivottavasti nautit pienestä paineesta ja sytyt tekemisen meiningistä. 

Työajat vaihtelevat kaupan aukioloaikojen mukaan. Sinulla tulee olemaan työtä arviolta 30h/vko. Tässä sinulla on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. 

Jos kiinnostuit tehtävästä ja innostuit työnkuvasta, niin laita ihmeessä hakemus verkkosivujemme kautta. Lisätietoja saat Amikon Tiitulta, p. 050 513 3102, tiitu.ihamaki@amiko.fi