Palvelutiskimyyjä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

K-Citymarket Pieksämäen palvelutiski on tunnettu laadukkaista tuotteista ja erinomaisesta palvelustaan, ja haemmekin uutta

Palvelutiskimyyjää

vahvistamaan osaavaa työntekijöiden joukkoa.

Etsimässämme henkilössä yhdistyy kaksi tärkeää asiaa: intohimo ruoanlaittoon ja parhaisiin raaka-aineisiin sekä erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja sitoutuminen työhön. K-Citymarket konsernin palvelutiskikonsepti on valtakunnallisesti omaa luokkaansa ja se tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden kehittää itseään jatkuvasti mm. koulutuksien ja kehityspäivien muodossa. 

Palvelutiskimyyjänä myyt ja valmistat niin liha-, kala- kuin ateriavalikoimankin tuotteita. Tehtäviisi kuuluu myös muiden elintarvikeosastojen, kuten maito-, leipä-, sekä hedelmä- ja vihannesosastojen, tuotteiden saatavuudesta huolehtiminen ja myymälän oheistehtävät.

Toivomme osaamista kalan ja lihan käsittelystä kuten fileoinnista ja pihvin leikkaamisesta. Erinomaisia taustoja ovat esimerkiksi kokki-, ruoanvalmistus- tai elintarvikealan ammattilainen. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys ja vastuuta lisätään kokemuksen karttuessa.

Työvuorot ovat pääsääntöisesti päivä- ja iltavuoroa arkisin, lauantaisin myös aamuvuoroa.

Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen alkuun RTK-Henkilöstöpalveluiden työntekijänä, josta työllistyt jatkossa asiakkaan työntekijäksi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhteessa on käytössä kaupan alan TES.

Mikäli olet kaupan alasta kiinnostunut tai jo olemassa oleva kaupan tai ravintola-alan osaaja, hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Mari Laitinen puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1303417
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 20.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pieksämäki