(Poistunut julkaisusta)

Palvelutiskimyyjä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

K-Citymarket Pieksämäen palvelutiski on tunnettu laadukkaista tuotteista ja erinomaisesta palvelustaan. Haemme uutta palvelutiskimyyjää vahvistamaan työntekijöiden joukkoa.

Etsimässämme henkilössä yhdistyy kaksi tärkeää asiaa: intohimo ruoanlaittoon ja parhaisiin raaka-aineisiin sekä erinomaiset asiakaspalvelutaidot.

Palvelutiskimyyjänä myyt ja valmistat niin liha-, kala- kuin ateriavalikoimankin tuotteita. Tehtäviisi kuuluu myös muiden elintarvikeosastojen, kuten maito-, leipä-, sekä hedelmä- ja vihannesosastojen, tuotteiden saatavuudesta huolehtiminen ja myymälän oheistehtävät.
Työvuorot ovat pääsääntöisesti päivä- ja iltavuoroa arkisin, lauantaisin myös aamuvuoroa.

Emme etsi kalastajaa tai teurastajaa, mutta toivomme osaamista kalan ja lihan käsittelystä kuten fileoinnista ja pihvin leikkaamisesta. Erinomaisia taustoja ovat esimerkiksi kokki-, ruoanvalmistus- tai elintarvikealan ammattilainen. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys ja vastuuta lisätään kokemuksen karttuessa.

K-citymarket konsernin palvelutiskikonsepti on valtakunnallisesti omaa luokkaansa ja se tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden kehittää itseään jatkuvasti mm.  koulutuksien ja kehityspäivien muodossa. Etsimme sitoutunutta henkilöä ja tarjoamme vakituisen työsuhteen lisäksi loistavan työyhteisön ja K-Ryhmän henkilöstöedut.

Työsuhde alkaa elo-syyskuussa sopimuksen mukaan ja työsuhteessa on käytössä kaupan alan TES.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.