(Poistunut julkaisusta)

Palvelutiskimyyjä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Heinolaan asiakaspalvelusta syttyvää palvelutiskimyyjää kesän ajaksi.

Työpäiväsi tulisivat täyttymään palvelutiskin takana tuotteiden myymisestä, ja varsinkin lihatiskin tuotteet tulisivat kesän aikana sinulle tutuiksi. 

Tässä työtehtävässä pärjäät, jos olet ahkera ja tarvittaessa ripeä työskentelytavoissasi. Asiakaspalvelua sisältävä työskentely edellyttää myös rohkeaa ja reipasta asennetta. Toivommekin siis, ettei hymysi hyydy pienen tai suuren kiireen keskellä ja olet valmis käärimään hihat ja käymään työhön!

Eduksi katsomme, jos olet aikaisemmin työskennellyt kokkina tai palvelutiskillä. Älä kuitenkaan huoli, kokemuksen puuttuessa tehtävään koulutetaan, ja toivommekin että olet valmis ja innokas oppimaan uusia taitoja.

Tämä on täydellinen kesätyö esimerkiksi opiskelijalle tai sinulle joka haluat saada jalkaa oven väliin kaupan alalle. Jos siis innostut asiakaspalvelusta ja nautit siitä, että pystyt edesauttamaan muiden ihania hetkiä hyvän ruoan ja herkuttelun parissa, niin pistähän hakemus tulille mahdollisimman pian. Tämän työpaikan suhteen nopeat syövät hitaat!