Palvelutiskimyyjä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018

Hei, oletko sinä etsimämme elintarvikealan lihapalvelutiskin innokas ja palvelutaitoinen myyjä?

Haemme jo konkaria tai sellaiseksi haluavaa asiakasyrityksellemme Turun Mestaripalvi Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Työaika on arkisin klo 08.00 – 19.00 välisellä ajalla ja viikkotunnit 37,5h, työ alkaa heti joulukuun alussa. 

Edellytämme hakijalta koulutusta/kokemusta elintarvikealalta, intohimoa ruokaan sekä kokkaamiseen ja hyviä kädentaitoja käsitellä raaka-aineita. Lihanleikkaajan vikaa saa olla ja liha-alan tuntemusta pitää olla. Aito halu kehittyä ja oppia työnohella uutta, palvella asiakkaita siten, että he todella löytävät tiensä takaisin jo seuraavana päivänä, ovat asioita joita arvostamme suuresti. Hygieniapassi on vaatimus ja hyvä kielitaito plussaa.

Tarjoamme sinulle hyvän paikan laadukkaiden raaka-aineiden parissa, mukavassa työyhteisössä. Haku on kiireellinen, joten jos löydät itsesi yllä mainitusta tekstistä, lähetäthän hakemuksesi pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Smile Henkilöstöpalvelu Oy:n Yhteyspäällikkö:

Ninni Salama

Puh. 050 313 0659 arkisin klo 09.00-16.00

Sähköposti: ninni.salama@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1206628
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.12.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Kaarina, Lieto, Parainen, Masku, Naantali, Raisio, Turku