(Poistunut julkaisusta)

Palvelutiskimyyjä Uudenmaan alueelle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Onko ruoanlaitto lähellä sydäntäsi? Lihan ja kalan käsittely on sinulle tuttua puuhaa, ja vaihtelevat asiakaspalvelutilanteet tuovat mukavan lisämausteen työpäivääsi? Meillä voi olla sinulle duuni!

Työskentelet kiertävänä palvelutiskimyyjänä eri päivittäistavarakaupoissa Uudenmaan alueella, pääsääntöisesti Porvoon ja/tai Kirkkonummen seudulla. Huolehdit työssäsi tuotteiden käsittelyn lisäksi niiden esillepanosta, sekä annat myös valmistusvinkkejä tuoretiskin tuotteista asiakkaille. Pystyt palvelemaan asiakkaita suomen lisäksi myös ruotsin kielellä.

Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hygieniapassia. Osaat kuunnella asiakkaan toiveita päivittäisissä palvelutilanteissa. Sinulla on myös joustava asenne, sillä työajat vaihtelevat tarpeen mukaan. Tarjoamme kaupan alan TES:n mukaisen palkkauksen.

Innostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Hakuaika päättyy 29.11.2020 eli toimi pian, saatamme täyttää paikan jo hakuaikana.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä