Palvelutiskimyyjä, Minimani, Rovaniemi
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2021
Oletko aidosti innostunut hyvästä ruoasta ja haluatko antaa asiakkaillemme Rovaniemen parasta palvelua palvelutiskillämme?

Haemme innostunutta PALVELUTISKIMYYJÄÄ Minimaniin Rovaniemelle vakituiseen työsuhteeseen.

Olet palvelutiskin ammattilainen TAI sinulla on intoa oppia kuinka lihaveitsi pysyy kädessä. Ennen kaikkea sinulla on asiakaspalvelun ja myynnin taidot! Haluat antaa asiakkaille hyviä reseptivinkkejä ja osaat tehdä taitavasti myös lisämyyntiä!

Oletko sinä tuleva palvelutiskin ammattilaisemme? Onko sinulla intoa haastaa itsesi, kasvaa työssä ja saada uusia kokemuksia urallesi?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, työtunteja keskimäärin 15 h/vko ja pääset aloittamaan työsi heti kun se sinulle sopii (viimeistään marraskuussa 2021).

Työssä noudatamme kaupan alan työehtosopimusta, palkkasi suuruus määräytyy kokemuksesi mukaan 11,38-12,89€/h + lisät. Työsuhteesi muodostuu StaffPointille.


Edellytämme sinulta

Aitoa halua panostaa asiakkaiden parhaaseen mahdolliseen palveluun
Myyntihenkisyyttä
Tiimihenkisyyttä
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittyä edelleen työssäsi palvelutiskin ammattilaiseksi
Osaavan ja innostavan tiimin tuen
Mukavat työkaverit
Mukavan työympäristön


Arvostamme

Aiempaa kokemusta monipuolisesta työskentelystä hyvän ruoan parissa


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Tanja Skog
Rekrytointikonsultti
tanja.skog@staffpoint.fi
045 78816713


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot