Palvelutiskimyyjä Kilpishalliin Kilpisjärvelle
Kilpishalli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Noin 100 paikallisen asuttama Kilpisjärven kylä etsii K-Market Kilpishalliin myyjiä kevät- ja syyssesonkiin. Saana-tunturin kyljessä sijaitseva kauppa on Kilpisjärven ainoa ruokakauppa, lisäksi samasta pihapiiristä löytyy Alko, ravintola sekä urheiluvaateliike. Norjan rajalle on matkaa noin 10km ja lähin kaupunki Tromssa sijaitsee Norjan puolella 160km päässä.

Kaupan asiakaskunta koostuu pääosin norjalaisista asiakkaista, sillä he tulevat Kilpisjärvelle ostoksille edullisemman hinnan perässä, mutta etenkin heitä houkuttelee edullinen lihan hinta. Tämän takia etsimmekin mahdollisesti norjan / ruotsin taitoista myyjää, toki se ei ole työsuhteen edellytys. Edellytämme myyjältä reipasta asennetta tarttua tuumasta toimeen, hyvää työmotivaatiota ja hygieniapassia, aiempi kauan alan kokemuskaan ei ole välttämättömyys, koska työtehtävät opit kyllä ajan kanssa.

Myyjän työpiste tulisi olemaan pääosin palvelutiskillä. Palvelutiskillä on myytävänä ainoastaan lihaa ja työ koostuu suurimmaksi osaksi lihan leikkuusta ja pakkaamisesta, mutta luvassa on myös hyllytystä, siistimistä ja kassatyötä.

Työ alkaa sovitusti helmikuussa, kun Kilpisjärven kylä herää eloon kaamoksen jälkeen ja työ jatkuu sovitusti syyskuuhun saakka, kun taas Kilpisjärvellä matkailu hiljenee.

Kilpishallilla on tarjota myös maksullisia kimppa-asuntoja, eri kokoisia esim pariskunnalle ja perheelle. Tähän työhön voi ottaa vaikka pienen perheen mukaan.

Jos sinusta tuntuu, että verrattain verkkainen elämänmeno, kiirettömyys, asiakkaiden aito kohtaaaminen puhuttelevat sinua, niin laitahan hakemusta tulemaan CV:n kera, sillä teemme valintoja jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912 ja asiakkuuspäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p. +358 50 342 6764. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1324062
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (suvi.willstrom (a) barona.fi)
  • Puhelin: 050 4426912
  • Sijainti: Muonio