(Poistunut julkaisusta)

Palvelutiskimyyjä keikkatyöhön, Turku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa?

Etsimme asiakaspalvelulähtöistä ja myynnillistä

PALVELUTISKIMYYJÄÄ

työskentelemään Turun Osuuskaupan toimipisteissä ympäri Turkua.

Palvelutiskimyyjän tehtäviin kuuluvat monipuolisesti asiakaspalvelu ja myyntityö niin kala/liha kuin valmisruokatiskillä. Palvelutiskimyyjänä olet omalta osaltasi vastuussa sujuvan ja onnistuneen palvelukokemuksen luomisesta, ja ymmärrät mitä hyvän asiakaspalvelijan perusominaisuuksiin kuuluu. Olisi toivottavaa että hakemaltamme tekijältä löytyisi jo entuudestaan kokemusta lihan ja-/tai kalan käsittelystä, mutta vähintään toivomme että hakemallamme tekijällä on aitoa halua palvella asiakkaita sekä opetella niin lihan kuin kalankin käsittelyä. Työhön saa kattavan perehdytyksen.

Työ pohjautuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan työmuotoon, jolloin tulet tekemään muun muassa sairauspoissaolojen ja lomien tuurausta, sekä työskentelemään kiireapuna. Työtunteja on tarjolla myymälöiden tarpeiden mukaan ja työvuorot sijoittuvat kaikkien myymälöiden aukiolojen puitteisiin. Työtä on tarjolla läpi vuoden myymälöiden mukaan, sesonkien mukaisesti työtunteja saattaa olla enemmänkin. Työ sopii siis mainiosti henkilölle, joka pystyy suunnittelemaan omat aikataulut ja ottamaan eri vuoroja joustavasti vastaan. Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti, jolloin palkkasi olisi 11,23-12,73€/h riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta ja koulutuksestasi. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

Iloista palvelumieltä sekä kykyä ja halua tarjota asiakkaalle hyvää palvelua
Joustavuutta työvuorojen suhteen ja hyvää käytettävyyttä
Vähintään 18-vuoden ikää
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden työllistyä joustavasti oman tilanteesi mukaisesti
Mahdollisuuden kehittyä osaavaksi palvelutiskimyyjäksi
Kaupan alan TES:n mukaisen palkan


Arvostamme

Aikaisempaa palvelutiski kokemusta
Aikaisempaa kaupan alan kokemusta
Hyvää käytettävyyttä ja mahdollisuutta lähteä lyhyelläkin varoitusajalla työvuoroihin


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Huomioithan, että henkilövalintoja tehdään jo ennen hakuajan sulkeutumista.

Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Jenniina Henriksson
Rekrytoinnin moniosaaja
jenniina.henriksson@staffpoint.fi
Staffpoint-konserni