(Poistunut julkaisusta)

Palvelutiskimyyjä, K-Supermarket Lietori, Lieto
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Nautitko antaa reseptivinkkejä asiakkaalle? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen PALVELUTISKIMYYJÄN huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Supermarket Lietorilla Liedossa ylittää asiakkaidemme odotukset.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä on tarjolla 30-37,5 tuntia viikossa.

Palvelutiskimyyjän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti palvelutiskityöskentely; tuotteiden myynti, kalatuotteiden käsittely, reseptiikkaneuvonta sekä aurinkoinen asiakaspalvelu.

Työvuorot sijoittuvat maanantain-lauantain välille klo 10-20. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Kokemus tai koulutus ravintola-alasta on plussaa.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmä on iso ja vahva ryhmä mutta tarjoaa välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. K-ryhmässä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehditaan asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta monipuolisesta valmisruoka, liha- ja kalatiskityöskentelystä tai ruoka-alan tutkintoa.
Reseptiikkatuntemusta ja innostusta ruoan laittoon
Hygieniapassia
Reipasta asennetta, iloista palvelumieltä ja kykyä ja halua tarjota asiakkaalle neuvontaa ruoanlaittoon liittyvissä kysymyksissä.
vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittyä edelleen palvelutiskimyyjän työssä
Osaavan ja innostavan tiimin tuen
Mukavat työkaverit
Mukavan työympäristön


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Sanna Halmekangas
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Satamakatu 22, 20100 TURKU
020 7206 427
sanna.halmekangas@staffpoint.fi