Palvelutiskimyyjä, K-Supermarket Kokkola
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haemme asiakaspalvelulähtöistä ja myynnillistä

PALVELUSTIKIMYYJÄÄ

Palvelutiskimyyjän tehtäviin kuuluvat monipuolisesti asiakaspalvelu ja myyntityö niin kala/liha kuin valmisruokatiskillä. Palvelutiskimyyjänä olet omalta osaltasi vastuussa sujuvan ja onnistuneen palvelukokemuksen luomisesta, ja ymmärrät mitä hyvän asiakaspalvelijan perusominaisuuksiin kuuluu. Olisi toivottavaa että hakemaltamme tekijältä löytyisi jo entuudestaan kokemusta lihan ja-/tai kalan käsittelystä, mutta vähintään toivomme että hakemallamme tekijällä on aitoa halua palvella asiakkaita sekä opetella niin lihan kuin kalankin käsittelyä.

Työsuhde on määräaikainen 30.9.21 saakka ja tunteja on tarjolla 30h/vko. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työt voivat jatkua myös määräaikaisuuden jälkeen.

Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan ja työsuhde muodostuu työntekijän ja StaffPointin välille.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta monipuolisesta palvelutiskimyyjän työstä tai muuten hyvää kokemusta elintarvikkeiden parissa toimimisesta
Hygieniapassia
Reipasta asennetta, iloista palvelumieltä ja kykyä ja halua tarjota asiakkaalle hyvää palvelua


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittyä osaavaksi myyjäksi
Osaavan ja innostavan tiimin tuen
Mukavat työkaverit
Mukavan työympäristön


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Sanna Halmekangas
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Satamakatu 22, 20100 TURKU
+3584578815638
sanna.halmekangas@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428373
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola