(Poistunut julkaisusta)

Palvelutiskimyyjä, K-Supermarket Itäpoiju, Uusikaupunki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Nautitko antaa reseptivinkkejä asiakkaalle? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen PALVELUTISKIMYYJÄN huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Supermarket Itäpoijussa ylittää asiakkaidemme odotukset.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä on tarjolla 37,5 tuntia viikossa.

Palvelutiskimyyjän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti palvelutiskityöskentely; tuotteiden myynti, kalatuotteiden käsittely, reseptiikkaneuvonta sekä aurinkoinen asiakaspalvelu.

Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Kokemus tai koulutus ravintola-alasta on plussaa.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja,työhön koulutetaan.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja sitä tehdään asiakkaita herkällä korvalla kuunnellen. K-ryhmä tarjoaa laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehittää uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmä on iso ja vahva ryhmä mutta tarjoaa välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. K-ryhmässä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehditaan asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Halua oppia, sinun ei tarvitse olla valmis osaaja

Reseptiikkatuntemusta ja innostusta ruoanlaittoon

Hygieniapassia

Reipasta asennetta, iloista palvelumieltä ja kykyä ja halua tarjota asiakkaalle neuvontaa ruoanlaittoo liittyvissä kysymyksissä.

Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittyä edelleen palvelutiskimyyjän työssä

Osaavan ja innostavan tiimin tuen

Mukavat työkaverit

Mukavan työympäristön


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Muistathan mainita myös suosittelijasi yhteystiedot.


Lisätietoja

Riina Suomela
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
0207206566
riina.suomela@staffpoint.fi