(Poistunut julkaisusta)

Palvelutiskimyyjä, K-ryhmä, Tampere
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen PALVELUTISKIMYYJÄN huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Citymarketeissa Tampereella ylittää asiakkaidemme odotukset.

Palvelutiskimyyjän tehtäviin kuuluvat monipuolisesti asiakaspalvelu ja myyntityöt niin valmisruoka kuin liha- ja kalapalvelutiskillä.

Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Työ pohjautuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan työmuotoon, joten soveltuu hyvin lisätyöksi toisen työn rinnalle. Etsimme työntekijöitä varsinkin joulun alusajan sesonkiin!

Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan.

Oletko etsimämme hyvän ruuan ystävä, joka tykkää antaa asiakkaille ruokavinkkejä ja ymmärtää hyvän ruuan päälle?

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta monipuolisesta valmisruoka, liha- ja kalatiskityöskentelystä tai ruoka-alan tutkintoa.
Reseptiikkatuntemusta ja innostusta ruoan laittoon
Hygieniapassia
Reipasta asennetta, iloista palvelumieltä ja kykyä ja halua tarjota asiakkaalle neuvontaa ruoanlaittoon liittyvissä kysymyksissä.


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittyä osaavaksi palvelutiskimyyjäksi
Osaavan ja innostavan tiimin tuen
Mukavat työkaverit
Mukavan työympäristön


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 577
saara.hook@staffpoint.fi