Palvelutiskimyyjä, K-Citymarket Turtola, Tampere
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2021
Oletko aidosti innostunut hyvästä ruoasta ja haluatko antaa asiakkaillemme Tampereen parasta palvelua palvelutiskillämme?

Haemme innostunutta PALVELUTISKIMYYJÄÄ K-Citymarket Turtolaan Tampereelle määräaikaiseen työsuhteeseen.

Sinulla pysyy lihaveitsi kädessä; osaat leikata pihvit ja fileoida kalan. Sinulla on taitoa antaa asiakkaille hyviä reseptivinkkejä ja osaat tehdä taitavasti myös lisämyyntiä!

Oletko sinä tuleva palvelutiskin ammattilaisemme? Onko sinulla intoa haastaa itsesi, kasvaa työssä ja saada uusia kokemuksia urallesi?

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen, työtunteja 30 h/vko ja pääset aloittamaan työsi heti kun se sinulle sopii! Työvuorosi painottuvat suurelta osin iltavuoroihin ma-la välillä, toki arvostamme joustavuutta työnteon suhteen.

Työssä noudatamme kaupan alan työehtosopimusta, palkkasi suuruus määräytyy kokemuksesi mukaan. Työsuhteesi muodostuu suoraan Citymarketille.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta monipuolisesta ja haastavasta työskentelystä hyvän ruoan parissa
Aitoa halua panostaa asiakkaiden parhaaseen mahdolliseen palveluun
Tiimihenkisyyttä
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittyä edelleen työssäsi palvelutiskin ammattilaiseksi
Osaavan ja innostavan tiimin tuen
Mukavat työkaverit
Mukavan työympäristön


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Pauliina Mäkäläinen
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
044-0630425
pauliina.makalainen@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot