Palvelutiskimyyjä, K-Citymarket Kuusamo
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta sekä ruuanlaitosta? Me etsimme joukkoomme iloista, reipasta ja motivoitunutta

PALVELUTISKIMYYJÄÄ K-Citymarket Kuusamoon.

Palvelutiskimyyjän tehtäviin kuuluvat monipuolisesti asiakaspalvelu, myyntityö, esillelaitto ja ylläpito osastolla. Palvelutiskissä huolehditaan niin liha, kala kuin kotikeittiön tuotteiden myynnistä. Tärkeänä osana työtä on asiakaspalvelu, joten toivommekin hakijalta erityistä kiinnostusta ja innostusta keskustella asiakkaiden kanssa hyvistä resepteistä, auttaa menuiden suunnittelussa ja muutenkin innostaa ja onnistaa asiakkaita niin arjen kuin juhlan ruokasuunnittelussa.

Palvelutiskin tehtävien lisäksi työtä saattaa olla myös kaupan muissa tehtävissä ja arvostammekin erityisesti halua ja kykyä heittäytyä rohkeasti oppimaan uusia asioita ja tehtäviä kaupanalalla.

Työvuorot vaihtelevat kaupan aukioloaikojen puitteissa, painottuen iltavuoroon. Työ on määräaikaisuus aikavälille heti - 31.12.2021, työtunteja on 30 h/vko. Työ saattaa jatkua myös vuodenvaihteen jälkeen!

Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan (työkokemuksesta ja koulutuksesta riippuen 11,38-12,89€/h + TES mukaiset ilta- ja viikonloppulisät) ja työsuhde muodostuu työntekijän ja StaffPointin välille.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta monipuolisesta palvelutiskimyyjän työstä tai muuten hyvää kokemusta elintarvikkeiden parissa toimimisesta
Hygieniapassia
Reipasta asennetta, iloista palvelumieltä ja kykyä ja halua tarjota asiakkaalle hyvää palvelua


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittyä osaavaksi myyjäksi
Osaavan ja innostavan tiimin tuen
Perehdytyksen tehtäviin ja mahdollisuuden oppia uusia taitoja
Mukavat työkaverit
Mukavan työympäristön


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä ja hakemuksia käsitellään myös ennen hakuajan umpeutumista.


Lisätietoja

Tanja Skog
Rekrytointikonsultti
tanja.skog@staffpoint.fi
045 78816713


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507253
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuusamo