Palvelutiskimyyjä K-Citymarket Kokkola
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021
Onko hyvien reseptien jakaminen sekä laadukkaan asiakaspalvelun antaminen sinulle luontaista? Etsimme Kokkolaan innostunutta, aitoa ja reipasta

PALVELUTISKIMYYJÄÄ

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Mikäli kokemusta on vielä niukasti, perehdytämme ja koulutamme tehtävään aidosti motivoituneen ja työstä innostuneen tekijän. Edellytämme sinulta kiinnostusta ja innostusta ruuan valmistukseen, asiakaspalveluun sekä itsesi kehittämiseen. Toivomme, että osaat pallotella asiakkaan kanssa ajatuksia ja ideoita arjen ja juhlan menuiden suunnittelussa ja tehdä taitavasti myös lisämyyntiä. Kalan- ja lihankäsittelyyn opastamme ja saat hienon mahdollisuuden kehittyä palvelutiskillä moneen tehtävään.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen jossa työtunteja on tarjolla vähintään 10-20 h/vko ja pääset aloittamaan työsi heti kun se sinulle sopii! Työvuorosi painottuvat suurelta osin iltavuoroihin ma-la välillä, toki arvostamme joustavuutta työnteon suhteen ja haluamme tarjota mahdollisuuden joustaa myös sinun arkeesi sopivaksi. Työ sopii myös opiskelijalle.

Työssä noudatamme kaupan alan työehtosopimusta. Palkkasi suuruus määräytyy kokemuksesi ja koulutuksesi mukaan 11,38-12,89€/h + lisät . Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme oikeat henkilöt heti, jo ennen hakuajan umpeutumista, joten jätä hakemuksesi jo tänään!

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Kiinnostusta ja motivaatiota palvelutiskin tehtävään
Aitoa halua panostaa asiakkaiden parhaaseen mahdolliseen palveluun
Tiimihenkisyyttä
Hygieniapassia
Kykyä palvella asiakkaita sekä suomeksi että ruotsiksi


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittyä edelleen työssäsi palvelutiskin ammattilaiseksi
Hyvän perehdytyksen työhön, kunhan sinulla on intoa ja aitoa kiinnostusta tarttua toimeen!
Osaavan ja innostavan tiimin tuen
Mukavat työkaverit
Mukavan työympäristön


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Huomioithan että hakemuksia ja haastatteluja tehdään jo hakuajan aikana ja sopivat henkilöt saatetaan valita tehtävään jo ennen hakuajan umpeutumista.


Lisätietoja

Tanja Skog
Rekrytointikonsultti
tanja.skog@staffpoint.fi
045 78816713


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498294
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 20.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola