(Poistunut julkaisusta)

Palvelutiskimyyjä juustopisteelle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haluatko päästä työskentelemään asiakaspalvelutehtäviin herkullisten ruokatuotteiden parissa? Haluatko päästä omalta osaltasi viemään asiakkaita kohti herkullisia makuelämyksiä? Jos kiinnostuksesi heräsi, niin jatka ihmeessä lukemista! Asiakkaamme Riitan Herkun tytäryhtiö Oy Intercheese Ltd hakee nimittäin osa-aikaista palvelutiskimyyjää juustopisteelle Lahteen.

Olet ulospäinsuuntautunut, luotettava ja oma-aloitteinen, ja hoidat työsi hymyllä sekä reippaalla asenteella. Sinun päivittäisiin tehtäviisi kuuluu juustopisteen päivittäiset rutiinit kuten juustonleikkuu, esillepano ja myynnin edistäminen. Sinulta luonnistuu myös itsenäinen työskentely.

Työtä sinulla tulee olemaan arviolta 20h/kk, mutta tunteja pääsee kasvattamaan loma- ja sairassijaisuuksien myötä. Tehtävään ja tuotteisiin saat kattavan perehdytyksen. Hygieniapassi (tai valmius suorittaa se) ja aikaisempi kokemus elintarvikemyynnistä on eduksi, mutta kokemusta tärkeämpää on persoonasi ja asenteesi! Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille.

Työsi sijaitsee Lahdessa, mutta toivomme, että pystyt tekemään töitä tarpeen tullen myös Riihimäen toimipisteellä. Riihimäen toimipiste sijaitsee aivan rautatieaseman kupeessa, joten kulkeminen Lahdesta onnistuu mainiosti.

Mikäli tämä työ kuulostaa sinulle juuri oikealta, niin laita heti hakemusta tulemaan. Lisätietojen tarpeessa voit olla yhteydessä Amikon Saaraan, p. 050 4767404, saara.tereska@amiko.fi.