(Poistunut julkaisusta)

Palvelutiskimyyjä juustopalvelutiskiin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Asiakkaamme Riitan Herkun tytäryhtiö Oy Intercheese Ltd hakee heinäkuun ajaksi kesälomantuuraukseen, sekä kevääksi tarvittaessa töihin kutsuttavaa palvelutiskimyyjää juustopisteelle Lahteen.

Oletko Sinä ulospäinsuuntautunut, oma-aloitteinen etsimämme myyjä juusto palvelutiskiin  Launeen Prismaan? Tehtäviisi kuuluvat juustopisteen päivittäiset rutiinit kuten juustonleikkuu ja esillepano ja myynnin edistäminen joka painottuu pääsääntöisesti loppuviikkoon. Työtuntisi vaihtelevat tarpeen mukaan ja työvuorosi sijoittuvat klo 10-19 väliselle ajalle maanantaista lauantaihin. Tarvittaessa töihin kutsuttuvana sijaistat lomien ja sairaspoissolojen aikana. Tehtävään ja tuotteisiin saat kattavan perehdytyksen. Hygieniapassi ja aikaisempi kokemus elintarvikemyynnistä on etuus, mutta kokemusta tärkeämpää on persoonasi! Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille.

Olet itsenäiseen työhön pystyvä, luotettava ja asiakaspalveluhenkinen myyjä. Yrittäjähenkisyys työssä on etuus. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään mahdollisimman pian osoitteessa www.amiko.fi.