(Poistunut julkaisusta)

Palvelutiskiin myyjää vakituiseen työsuhteeseen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018
Toimenkuva
Haemme K-Supermarket Forssaan vakituiseen työsuhteeseen kokoaikaista myyjää palvelutiskin ylläpitoon. Työtehtäviisi kuuluu päivittäisen asiakaspalvelun lisäksi tilaustenhallintaa, menekin seurantaa ja ennakointia, hävikin minimointia, tavaran purkua, salaattibaarin sekä paistopisteen ylläpitoa ja palvelutiskimyyntiä.
Odotamme sinulta
Palvelutiskimyyjältä odotamme ennen kaikkea aurinkoista asiakaspalveluasennetta sekä visuaalista silmää tiskin hoitoon ja myyvän ulkoasun luomiseen! Tilaustenhallinnan vuoksi ensiarvoisen tärkeää on myös ymmärtää kokonaisuuksia ja kyetä tarkasti ennustamaan menekkiä. Päivittäisenä työkaluna toimii tiedonkeruupääte sekä tietokone tilausohjelmineen, joten ATK-taidot tulisi perustoiminnoilta olla hanskassa. Myytävien tuotteiden (kalat, lihat, lämminruoat) tuntemus sekä intohimo ruokaa on etu paikkaa täytettäessä.
Koulutus ja työkokemus
Persoona on tärkein avain tämän työpaikan täyttöön! Jos kuitenkin omaat kaupan alalta tai vastaavista tehtävistä kokemusta tai koulutusta, on siitä hyötyä paikkaa täytettäessä. Kaikkiin työtehtäviin kuitenkin perehdytetään työsuhteen alkaessa.
Muut tiedot
Tarjoamme vastuullisen ja mielekkään työn asiakaspalvelun parissa hyvässä työtiimissä! Jos tunnistit itsesi ilmoituksesta, käy jättämässä hakemuksesi jo tänään. Aloitamme haastattelut hakuajan puitteissa. Työ alkaa heti sopimuksen mukaan. Lisätietoja saa soittamalla 0403075260 (Isabella) tai 0505824422 (Sonja)
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Isabella Sillstén-Olufuwa, forssa@vmp.fi, 040 307 5260
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.05.2018 mennessä.