(Poistunut julkaisusta)

Palvelutiimin esimies
Falck Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Etsimme nyt palvelevaan organisaatiomme uutta avainhenkilöä

ESIMIEHEKSI PALVELUTIIMILLE

Ymmärrätkö ihmisiä, ryhmän dynamiikkaa ja ilmiöitä? Osaatko ja haluatko tehdä päätöksiä? Jos vastasit kyllä, meillä voi olla paikka juuri sinulle!

Palvelupäällikkönä toimit yhdeksän tapauskäsittelijän esimiehenä Helsingin Malmilla sijaitsevassa pääkonttorissamme. Tiimisi käsittelee verkostosta ja verkoston ulkopuolelta tulevia ajoneuvojen hinauslaskuja ja laskuttaa ne edelleen eri vakuutusyhtiöiltä.

Sinun roolinasi on johtaa, koordinoida ja kehittää tiimisi päivittäistä toimintaa. Operatiivisen johtamisen lisäksi vastuullasi ovat kaikki tiimin henkilöstöhallinnon osa-alueet. Omalla aurinkoisella, mutta jämäkällä, persoonallasi ja nykyaikaisilla johtamisopeilla rakennat tiimisi dynamiikkaa ja tehokkuutta, työhyvinvointia unohtamatta.

Voimme muokata työnkuvaa kiinnostuksenkohteitasi ja vahvuuksiasi tukevaksi sekä annamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa omaa visiotasi esimiestyössäsi. Työyhteisössämme on helppo viihtyä ja pitää hauskaa vakavasti otettavan työskentelyn ohessa. Meillä on coaching-henkinen työyhteisö ja käytössä jatkuvan palautteen kulttuuri, joten odotamme myös sinun johtamisfilosofiasi noudattavan samaa linjaa.

Odotamme, että olet toimeen tarttuva ja yleisutelias, sekä haluat kehittää itseäsi ja ympäristöäsi. Sinulla on jo kokemusta työelämästä ja mahdollisesti myös esimiestyöstä. Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi, mutta koulutustasi tärkeämpää ovat persoonasi ja kokemuksesi.

Tarvitset rohkeutta, rentoutta ja välittämistä niin omaa työtäsi kuin muitakin kohtaan. Kohtaat työssäsi myös vaativia tilanteita, kuten reklamaatioiden käsittelyitä, jotka sinun on kyettävä hoitamaan vahvalla, mutta positiivisella palveluasenteella. Kansainvälinen organisaatiomme edellyttää, että kykenet toimimaan sujuvasti myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön lisäksi kilpailukykyiset edut, kansainvälisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä. Perehdytämme sinut prosesseihimme ja järjestelmiimme kattavalla perehdytysohjelmalla, joka räätälöidään kokemuksesi ja koulutuksesi huomioiden.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet to 17.5. ja ma 21.5. klo 9–10. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi su 27.5.2018 mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi.