(Poistunut julkaisusta)

Palvelutalon johtaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme innostunutta ja hyvän kehittämisotteen omaavaa palvelutalon johtajaa vakinaiseen virkaan Puistolan palvelutaloon. Työ alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Puistolan palvelutalo sijaitsee Pohjoisen palvelualueella ja on osa Kustaankartanon seniorikeskusta. Palvelutalossa on 116 asiakaspaikkaa, jotka jakautuvat ikääntyneiden palveluasumisen tiimiin ja muistisairaiden ryhmäkotiin.
Palvelutalon johtajan tehtäviin kuuluu toiminnan johtaminen ja kehittäminen, henkilöstö- ja talousjohtaminen sekä verkostotyö. Palvelutalon johtaja on aktiivinen toimija kehitettäessä alueen ikääntyneiden palveluja, siksi katsomme eduksi työkokemuksen ikääntyneiden parissa ja Rai- järjestelmän osaamisen.

Toivomme, että johtamisotteesi on ihmislähtöinen ja ennakkoluuloton eikä valmentava esihenkilötyö ole sinulle vierasta. Puistolassa pääset työskentelemään yhdessä asukaslähtöisten ja osaavien ammattilaisten kanssa. Työkavereinasi ovat myös Kustaankartanon seniorikeskuksen esihenkilöiden ja Pohjoisen palvelualueen johtoryhmän huipputiimit.

Haastattelut ovat 1.10 sekä 2.10.

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-03-855-20. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot:

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito.

Tehtävään vaaditaan suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtaja Tarja Sainio, p. 050 402 0760

Lisätietoa

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/puistola-pt/