(Poistunut julkaisusta)

Palvelutalon johtaja
Palvelutalo Suvituuli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haemme palveluhenkistä ja yhteistyökykyistä

PALVELUTALON JOHTAJAA

vastaamaan palvelutalon käynnistämisestä ja toiminnasta.

Palvelutalon johtajan tehtäviin kuuluvat toiminnan johtaminen ja kehittäminen sekä vastaaminen niin toiminnallisesta kuin taloudellisesta tuloksesta. Tehtävänä on myös mm. hoitaa toimialaan liittyvät sidosryhmäsuhteet, huolehtia henkilökunnan työhyvinvoinnista ja sen kehittämisestä sekä päättää työntekijöiden toimenkuvista ja muista toimivaltaan kuuluvista asioista.

Edellytämme johtajalta sosiaali- ja terveysalan ylempää korkeakoulututkintoa, asumispalvelualan tuntemusta, talousosaamista sekä vankkaa kokemusta hoitotyön hallinto- ja esimiestehtävistä.

Arvostamme kokemusta neurologian alan hoitotyöstä, kuntouttavan työotteen osaamista ja toimintakykymittareiden tuntemusta.

Tarjoamme ihmisläheisen työn, moniammatillisen työyhteisön sekä luonnonläheisen työympäristön.

Hakemus palkkatoiveineen ja CV 20.6.2018 mennessä osoitteella Aivoliitto ry, Suvilinnantie 2, 20900 Turku tai sähköpostilla osoitteella rekrytointi@palvelutalosuvituuli.fi. Kuoreen tai viestiin otsikko ”palvelutalon johtaja”.Lisätietoja antaa 8.6. ja 12.6. klo 13–14 Aivoliiton palvelupäällikkö Ann-Mari Veneskoski p. 040 731 3592.

Haastattelut ovat elokuun alussa. Palvelutalon johtajan toivotaan aloittavan tehtävässään viimeistään 1.10.2018.