(Poistunut julkaisusta)

Palvelutalon esimies Espooseen
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme Espooseen Palvelutalon esimiestä tai palvelupäällikköä vammaispalvelupuolelle yksityiseen palvelukotiin. Työ alkaisi viimeistään syyskuun alussa, mutta aloituksen ajankohdasta voidaan keskustella, jos aloitus tapahtuisi jo nopeamminkin. Työ on päivätyö.

Esimiestyö pitää sisällään niin hallinnollisia tehtäviä kuin myös tarvittaessa hoitotyöhön osallistumista. Valittu henkilö toimii esimiehenä muulle hoitotiimille, joka koostuu lähihoitajista ja sairaanhoitajista. Hän vastaa asukasvirran hallinnasta ja yhteydenpidosta omaisiin, sekä toiminnan kehittämisestä yhdessä kollegojen ja työtiimin kanssa.

Työssä vaaditaan aiempaa kokemusta esimiestyöstä sote-alalla mielellään kehitysvamma- tai vanhuspuolelta  vähintään kolmen vuoden ajalta. Toivomme hakijalta sotepuolen koulutusta ( AMK-taso / esim. sairaanhoitaja, sosionomi yms.) sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä pärjäämiseen tarvitaan hyvää suomen kielen osaamista ja lisäksi ruotsin kielen ainakin kohtalaista hallintaa.

Jos paikka kiinnostaa, niin pyydämme jättämään hakemusta sivuillamme palkkatoiveen kera. Kyseessä on suorarekrytointi eli valittava henkilö tulee lopulta tilaajan palkkalistoille. Toivomme, että kerrot aiemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti ja milloin olisit valmis aloittamaan. Kutsumme potentiaaliset hakijat haastatteluun. Lisätietoa yksiköstä ja työtehtävistä antaa henkilöstöassistentti Aleksandra Jounila p. 040 585 5717

Avainsanat: sairaanhoitaja, sosionomi, esimies, päälliikkö, hoitotyö, johtaja, Espoo, vammaistyö, Uusimaa, sote-ala. terveydenhuolto, asiantuntija