(Poistunut julkaisusta)

Palvelusuunnittelija Vantaalle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme palvelusuunnittelijaa Vantaan Kivimäessä sijaitsevaan palvelukeskukseen.

Tehtävänäsi on vastata oman vastuualueesi työvuorosuunnittelusta, hoitaa muutostilanteita ja vuorojen paikkausta tiimissä sovittavan työnjaon mukaisesti. Olet mukana kehittämässä työvuorosuunnittelun prosessia ja pääset kasvattamaan omaa osaamistasi tällä alueella.

Työsi keskeinen tavoite on tehdä työvuorosuunnitelmat sekä huolehtia työvuorojen täyttämisestä päivittäin muuttuvassa tilanteessa. Teet suunnittelua ja muutosten hallintaa vastuualueesi työntekijöille ja varmistat näin, että asiakkaat saavat tarvitsemansa palvelun. Tehtävään sisältyy myös puhelimitse tapahtuvaa ulkoista ja sisäistä asiakaspalvelua sekä neuvontaa. Suurin osa yhteydenotoista on asiakasyrityksen sisäistä viestintää.
Odotamme sinulta
Emme edellytä sinulta alan aikaisempaa kokemusta, sillä asiakkaamme perehdyttää sinut tarjotun tehtävän osalta. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä, huolellista työskentelyotetta, perustason IT-taitoja ja halua sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle osa-aikaisen työn alkuun arviolta 4kk.n ajalle, jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua asiakasyrityksen palvelukseen. Työaika 38,5 tuntia viikossa, työvuorot painottuvat arkipäiviin ma-pe 7-18. Palkkaus: Yksityisen sosiaalialan TES mukaan (G18C). Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään mahdollisimman pian.
Kesto
4 kk, jatko mahdollinen
Lisätietoja
Janne Mattila, janne.mattila@vmp.fi, 0503596155
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.06.2019 mennessä.