(Poistunut julkaisusta)

Palvelusuunnittelija / myyntikoordinaattori
N-Clean Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Palvelusuunnittelija / myyntiassistentti – N-Clean Oy

Haluatko työskennellä myynnin tukena kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä? Tule osaksi raikasta työyhteisöämme, sillä haemme nyt PALVELUSUUNNITTELIJAA / MYYNTIKOORDINAATTORIA Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä tarjoamme?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoista paikkaa mahtavassa tiimissä, kasvavassa yrityksessä, jossa tavoitteenamme on olla lähellä asiakasta ja palvella hyvällä fiiliksellä!

Toimenkuva
Tehtäviisi kuuluu asiakaskohteiden siivousten mitoitukset, tarjouslaskentaa, kartoituskäyntejä ja tarjousten valmistelua. Toimit osana myyntiimiä ja tuet myyntiä tarjousprosessin eri vaiheessa tehostaen myynnillisiä tavoitteita omalla työpanoksellasi.

Odotamme sinulta
Kokemusta siivouksen mitoitusohjelmista sekä taulukkolaskennasta sekä tarkkaa ja vastuullista otetta työhösi. Olemukseltasi olet energinen ja positiivinen ja kykenet työskentelemään myös kiireen keskellä. 

Toivomme sinulta kykyä viestiä asioista selkeästi ja osaat ottaa huomioon asiakkaan tarpeet, niin sisäisten kuin ulkoistenkin. Odotamme sinulta ennen kaikkea reipasta ja asiakaspalvelulähtöistä asennetta. Aiempi kokemus vastaavan tyyppisistä tehtävistä on eduksi. Tehtävässä menestymisen kannalta englannin kielen taito on välttämätön.

Hae nyt
Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Katarina Katajainen p 040 480 2682, perjantaina 7.6 klo 10-12 ja perjantaina 14.6 klo 9-11. Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.7.2019.

https://nclean.teamtailor.com/jobs/240020-palvelusuunnittelija-myyntiassistentti/applications/new

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa syksyllä sopimuksen mukaan.