(Poistunut julkaisusta)

Palvelusuunnittelija (kesätyö)
Helsingin Sanomat

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Haemme Helsingin Sanomien digitaaliseen kehitystiimiin dynaamista ja energistä digitaalisten palvelujen palvelusuunnittelijaa määräaikaiseen tehtävään (touko-elokuu 2018).

Tehtäväsi on kehittää Helsingin Sanomien palkittuja verkko- ja mobiilipalveluita entistäkin paremmiksi yhteistyössä liiketoiminnan ja toimituksen kanssa. Työskentelet osana HS.fi:n kokenutta ja innostunutta kehitystiimiä, joka on osa HS:n kaupallista organisaatiota.

Palvelusuunnittelijan tehtäviin kuuluu ominaisuuksien määrittely ja suunnittelu yhdessä toimituksen ja liiketoiminnan kanssa, toteutuksen teettäminen alihankkijoilla sekä laadun varmistaminen. Palvelusuunnittelija osallistuu myös aktiivisesti HS.fi:n mobiili- ja tablettisovelluksien kehittämiseen.

Edellytämme tehtävään valittavalta kokemusta verkko- ja mobiilipalveluiden suunnittelusta ja kehittämisestä, ohjelmointiosaaminen on hyvä lisä. Olet koulutukseltasi esim. valmistumisvaiheessa oleva tai hiljattain valmistunut insinööri tai vastaava, ja sinulla on liiketoimintalähtöisyyttä sekä hyvä englanninkielen taito. Olet työskennellyt aiemmin esim. palvelusuunnittelijana, kehittäjänä, verkkopalvelun tuottajana tai olet testannut rahkeitasi yrittäjänä. Olet aidosti innostunut verkkokehityksestä ja seuraat alan trendejä maailmalta.  Intohimosi on kehittää ensiluokkaisia verkkopalveluita, jotka ylittävät niin kuluttajien kuin mainostajienkin odotukset.

Mikäli olet energinen ja innokas nettiguru, joka haluaa kehittyä entistäkin paremmaksi, etkä pelkää suuriakaan haasteita – olet etsimämme henkilö!

Tarjoamme ehdottomasti Suomen parhaan näköalapaikan sähköisen uutistoiminnan kehityksen kärjessä. Pääset kehittämään palkittuja uutispalvelujamme, joita yli miljoona suomalaista käyttää joka päivä. Työskentelet yhdessä media-alan parhaiden osaajien kanssa Sanomatalossa, Helsingin ydinkeskustassa.

Tehtävänämme on tarjota ensiluokkaisia palveluita käyttäjille, joista suuri ja kasvava osa myös maksaa laadukkaasta digitaalisesta uutispalvelusta. Haaste, jota ei kannata jättää käyttämättä!

Kuulostaako ihan sinun jutultasi? Jos, niin hae viimeistään 15.2.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Jarkko Karhu, p. 040 182 6449. Varmimmin hänet tavoittaa torstaina 1.2. klo 15.00-15.30 tai keskiviikkona 14.2. kl0 15-15.30