(Poistunut julkaisusta)

Palvelusuunnittelija, Jyväskylä tai Kuopio
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Mitteepä, jos tulisitkii töihin sisäsuomalaiselle ICT-palveluntarjoajalle ja piäsisit olemaan osa terveydenhuollon ja julkisen sektorin ICT-kehityksen eturintamaa. Nyt olisi etsinnässä Jyväskylään tai Kuopioon PALVELUSUUNNITTELIJA osaksi huikeaa työyhteisöämme.

Palvelusuunnittelijana vastaat palveluidemme käytännön toteutuksen suunnittelusta. Työssäsi huomioit käytettävissä olevat teknologiat, asiakkaiden tarpeet ja myöskin omat liiketoiminnalliset tarpeemme. Pääset olemaan osana palveluiden elinkaarta suunnitteluvaiheesta aina asiakkaalle toimittamiseen asti. Olet merkittävässä roolissa yrityksemme palveluiden kehittämisessä ja projektityöskentelyssä.

Näidenkin asioiden hallitseminen auttaa tehtävässä onnistumisessa:

• IT-palveluiden ja -ratkaisujen käytännön toteutuksen suunnittelu

• kokonaisnäkemys asiakkaan tarpeista

• eri teknologioiden tuntemus ja ymmärrys siitä, mitä ratkaisuja voidaan hyödyntää, mitä mahdollisuuksia teknologia tuo

• Windows-tuoteperhe

• ymmärrys ohjelmistokehityksestä ja/tai verkkoratkaisuista

Roolissa pääset olemaan tärkeä osa palvelu- ja projektitarjontaamme. Iso talo tuo mukanaan vakauden, hiotut prosessit ja mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa. Työkaverit taas tuovat soppaan osaamista, luovuutta ja aimo annoksen rentoa työilmapiiriä. Tuotko sinä kenties meille Robinin puuttuvan palasen?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut tehtävään jo haun alkuvaiheessa. Tähän tehtävään valituista henkilöistä teetetään turvallisuusselvitys ja huumetesti osana rekrytointiprosessia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Sivil (tomi.sivil@barona.fi).