Palvelussuhdepäällikkö
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Oletko kokenut HR-ammattilainen? Löytyykö sinulta osaamista virka-ja työehtosopimusten tulkintaan sekä julkishallinnon tuntemusta? Haluatko päästä kehittämään yhdessä meidän kanssamme Suomen suurimman työnantajan HR-toimintoja?

Hae meille palvelussuhdepäälliköksi.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan henkilöstöpalveluissa mahdollistamme hyvää henkilöstökokemusta ja -johtamista. Toimimme yhteistyötä tehden toimialan tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Työskentelet henkilöstöpalveluissa työnantajapalvelut-yksikön esimiehenä kymmenelle henkilölle. Työnantajapalvelut-yksikön tehtäviin kuuluu mm. virka- ja työehtosopimusten täytäntöönpanoa ja tulkintaa, neuvottelutoimintaa ja järjestöyhteistyötä, OVTES-neuvontaa sekä esimiesten tukemista palvelussuhteen elinkaareen liittyvissä tilanteissa. Tehtävässä toimit työnantajan edustajana henkilöstöjärjestöjen kanssa käytävissä neuvotteluissa ja osallistut oman vastuualueesi palvelujen kehittämiseen sekä toimeenpanoon yhteistyössä toimialan johdon, HR:n asiantuntijoiden ja Stadin HR-verkoston kanssa.

Katsomme tehtävässä eduksi esimieskokemuksen, hyvät neuvottelutaidot, työlainsäädännön tuntemuksen, OVTES-osaamisen sekä ruotsin kielen taidon. Olet vuorovaikutustaitoinen ja aktiivinen asioiden edistäjä sekä verkostoissa toimija. Olet kokenut HR ammattilainen ja tartut haastaviinkin tilanteisiin ratkaisukeskeisesti. 

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullista taitoa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän ja erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittymään tehtävässäsi, innostavan ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä monipuoliset kaupungin henkilöstöedut. Tervetuloa rakentamaan kanssamme maailman vaikuttavinta paikkaa oppia ja tekemään merkityksellistä työtä kasvatuksen ja koulutuksen parissa!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa tägillä #HelsinkiOppii

Työ alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot