(Poistunut julkaisusta)

Palvelussuhdepäällikkö
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Oletko HR-alan ammattilainen, jolla löytyy näyttöä organisaatioiden työsuhdekäytäntöjen kehittämisestä sekä vahvaa ymmärrystä työlainsäädännöstä ja työehtosopimusten tulkinnasta? Haluatko tulla mukaan henkilöstöpalvelualan yritykseen rakentamaan uusia käytänteitä, joilla tuetaan asiakkaidemme työvoiman saatavuutta? Samalla luot kannattavaa liiketoimintaa.

Seure on kovassa kasvussa oleva henkilöstöpalveluyritys, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 98 miljoonaa euroa ja toimintamme kehittyy jatkuvasti. Henkilöstövuokraus on yksi keskeisimmistä palveluistamme. Meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 asiakkaidemme kohteissa. Tämä tarkoittaa vuodessa yli 14 000 aktiivista työntekijää. Toimistollamme Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä yli 200 innostunutta seurelaista. Työntekijämme ovat onnistumisemme ydin. Heidän työntekijäkokemuksensa johtaminen on HR-työmme keskiössä. Tämä yhdistettynä asiakkaidemme kokemukseen osaavasta, riittävästä ja oikein mitoitetusta henkilöstöstä luo tehtävämme perustan.

Palvelussuhdepäällikkönä toimit asiantuntijana työsuhteisiin, palkkaukseen sekä palkitsemisjärjestelmiimme liittyvissä asioissa. Kehität aktiivisesti työsuhdekäytäntöjämme vastaamaan liiketoimintamme ja työntekijöidemme tarpeita. Vastuullasi on myös kasvattaa kyvykkyyttämme monipuolistaa työsuhdekäytäntöjämme ja toimintaamme laajan työntekijäkuntamme ammattimaisina esimiehinä. Annat työvälineitä ja koulutat esimiehiämme laadukkaan esimiestyön toteuttamisessa yhdessä muun HR-tiimin kanssa. Toimit myös työnantajan edustajana ja asiantuntijana organisaation sisäisissä yhteistoiminta-asioissa. Noudatamme Avaintes:siä ja omaa paikallista työehtosopimustamme SeureTES:siä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta vahvaa työlainsäädännön ja työsuhdeasioiden tuntemusta sekä aikaisempaa kokemusta työehtosopimusten soveltamisesta. Osaat peilata työtäsi laajasti liiketoiminnan kokonaisuuden kannalta. Työ edellyttää kehittämisotetta ja perehtyneisyyttä henkilöstöasioihin. Seuraat säännöllisesti omaan toimenkuvaasi kuuluvia lukuja ja laadit näiden pohjalta proaktiivisesti ehdotuksia asioiden kehittämiseksi. Tehtävässä raportoit HR-johtajalle.

Olet oma-aloitteinen, suunnitelmallinen ja kykenet viemään läpi laajoja kokonaisuuksia ideoista toiminnaksi ja uusiksi toimintatavoiksi. Selviät hyvin haastavissakin tilanteissa ja osaat innostaa ja sparrata muita. Viestintä-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitosi ovat erittäin vahvat. Tuntemus henkilöstöpalvelualasta, kuntasektorista sekä esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Odotamme tehtävään valitulta henkilöltä:

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • usean vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä
  • vahvaa työlainsäädännön ja työsuhdeasioiden tuntemusta
  • ymmärrystä ja kokemusta yhteistoiminta-asioiden hoidosta
  • kykyä hallita kokonaisuuksia, tarttua asioihin ja viedä uudistuksia hallitusti alusta loppuun asti
  • halua työskennellä yhteisen tavoitteen eteen ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Meillä saat aidosti olla osana jotain arvokasta. Seuressa teemme työtä ja toteutamme palveluita, joilla tuetaan vahvasti asiakkaidemme työvoiman saatavuutta. Työvoimaa, joka takaa ammattitaitoista ja parasta palvelua niin lapsille päiväkodeissa ja kouluissa, kuin kotihoidon ja erikoissairaanhoidoinkin asiakkaille. Seuressa tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan henkilöstöalan kehittyvään maailmaan. Tämän lisäksi saat työsi tueksi koko muun työyhteisön sekä yrityskulttuurin, joka kannustaa innovatiivisuuteen, itseohjautuvuuteen ja ketterään kehitykseen.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Tehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa johtaja Jenni Heinonen. Hänet tavoitat numerosta 040 567 2187 torstaina 5.12.2019 klo 12-13 tai tiistaina 10.12.2019 klo 10-11.

Haku päättyy sunnuntaina 15.12.2019, mutta teemme haastatteluja jo hakuajan sisällä. Lähetäthän hakemuksesi siis mahdollisimman pian! Liitä hakemuksesi liitteeksi CV:si sekä vapaamuotoinen hakemus. Ilmoitathan meille myös palkkatoiveesi.