(Poistunut julkaisusta)

Palvelussuhdepäällikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Palvelussuhdepäällikkö

Työavain 3-1456-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 29.08.2019 kello 15:45
Sivistystoimen henkilöstöyksikkö , Kamreerintie 3 B 02770 Espoo
Sivistystoimi, Toimialan esikunta
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Palvelussuhdepäällikkö toimii sivistystoimessa vaativassa asiantuntijatehtävässä. Palvelussuhdepäällikkö - tulkitsee ja soveltaa virka- ja työehtosopimuksia - kehittää ja ylläpitää palkkausjärjestelmiä sivistystoimessa ja osallistuu paikallistason sopimusten valmisteluun - ohjaa ja neuvoo esimiehiä palkka- ja palvelussuhdeasioissa ja työnantajatehtävän hoidossa - osallistuu muutosten ja yhteistoiminnan toteuttamiseen - viestii, kouluttaa ja perehdyttää - neuvottelee - valmistelee päätöksiä - sijaistaa sivistystoimen henkilöstöpäällikköä


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys henkilöstötyöhön.

Tehtävässä edellytetään : Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää rakentavaa ja eteenpäin menevää työotetta. Työ edellyttää tavoitteellista kehittämisotetta ja perehtyneisyyttä hallintoon sekä henkilöstöasioihin. Työssä mahdollistuu jatkuva oppiminen ja tarjoamme monipuoliset yhteistyöverkostot osaavien kumppaneiden kanssa.

Arvostamme perehtyneisyyttä opetusalan henkilöstöasioihin.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 4 444,00 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Espoon sivistystoimi luo espoolaisille hyvinvointia ja antaa heille mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen. Toimiala tuottaa opetus-, varhaiskasvatus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluja. Palveluja tuotetaan molemmilla kotimaisilla kielillä.

Lisätietoja tehtävästä
Henkilöstöpäällikkö Marjo Sotala-Solovjew
+358503952165
marjo.sotala-solovjew@espoo.fi