Palvelussuhdeasiantuntija (juniorimalli) HR-neuvomo, Anonyymi rekrytointi
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2021

Valmistumisvaiheessa oleva tai vastavalmistunut tulevaisuuden HR- alan ammattilainen, tervetuloa innostuneeseen joukkoomme! Etsimme palvelussuhdeasiantuntijaa kasvamaan ja kehittymään kunta-alan palvelussuhdepuolen sekä työlainsäädännön asiantuntijaksi Espoon kaupungin HR -neuvomoon.

Mikäli olet innostunut, vastuuntuntoinen ja ihmisten kanssa vuorovaikutuksesta nauttiva, olet etsimämme henkilö!

Palvelussuhdeasiantuntijana mm. neuvot asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse, koulutat esimiehiä ja työyhteisöjä sekä tuet esimiehiä haastavissa henkilöstötilanteissa konsultatiivisella otteella. Juniorimallissa kasvat ammattilaiseksi työtä tekemällä ja loistavan työhteisön tuella sekä kouluttautumalla. Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta tulevaisuudessa on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön, jossa sinua tuetaan onnistumaan työssäsi. Saat mahdollisuuden päästä Suomen toiseksi suurimman kaupungin HR -funktion näköalapaikalle!

Työpaikan nimi: HR-neuvomo, Kamreerintie 5, 02770 Espoo.
Työaika: 36 h 15 min / viikko
Sopimusala:KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Tehtävä alkaa syyskuussa 2021.

Henkilö palkataan juniorimallin mukaan.
Juniorimalli on Espoon kaupungin malli vastavalmistuneiden tai opiskelujen loppuvaiheessa olevien nuorten rekrytoimiseksi kaupungin palvelukseen. Espoon toimialat ja keskushallinto voivat palkata juniorimallin mukaisesti nuoria vastavalmistuneita tai valmistumisvaiheessa olevia nuoria projektiluontoisiin määräaikaisiin tehtäviin.

Kelpoisuusvaatimukset: Vastavalmistunut tai valmistumisvaiheessa oleva soveltuva korkeakoulutasoinen tutkinto.

Edellytämme hyvää tiedon analysointi- ja soveltamiskykyä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä ja kykyä johtaa omaa työtä sekä halua esiintyä ja kouluttaa.

HR-neuvomo palvelee koko henkilöstöä työlainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinnassa ja kouluttaa sekä tukee esimiehiä haastavissa henkilöstötilanteissa. Tiimissämme työskentelee palvelussuhdeasiantuntijoita, henkilöstöassistentteja ja työmarkkinalakimiehiä. Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin muiden HR-kumppaneiden kanssa.


Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja.

Haastatteluvalinnat tekevä esimies arvioi hakijoita hakemuksessa olevien kompetenssitietojen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja.

Anonyymin rekrytoinnin onnistuminen edellyttää sinulta sitä, että kirjoitat omat tunnistetietosi ainoastaan niille osoitettuihin kenttiin. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaa anonymiteetin periaatteita.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyy tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1471441
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo